Overblik!

Bondebryllup af Nils Maurits Nilsson (1895-1959)

Bondebryllup af Nils Maurits Nilsson (1895-1959)

Sekundær side!

Hvis du vil se, hvad jeg beskæftiger mig med, så klik på denne side: Bornholmerting.dk i stedet for! – Her finder du mange artikler, dokumenter og bøger om Bornholms historie.

Tidligere har jeg benyttet vang-hansen.dk som primære hjemmeside, men siden 2016 har den været min sekundære hjemmeside med mere personligt indhold . Her er lidt slægtsoplysninger og hvad jeg tidligere har beskæftiget mig med.

Jeg er formand for Bornholms Historiske Samfund (siden 2013) og er webmaster på Bornholms Historiske Samfunds hjemmeside. Er du interesseret i lokalhistorie, så klik på foreningens hjemmeside og tjek også Foreningens facebookside der er meget aktiv med over 5.000 følgere.

Jeg er også medlem af en lille private klub i København, der dyrker den Bornholmske slægtshistorie. Den havde indtil 2023 en hjemmeside der hed aneklubben.dk. Nu er den nedlagt, men noget af indholdet er flyttet over til  Bornholmerting.dk

Jeg har været leder for Rundetaarn fra 1982 til 2020 og har selvfølgelig været stærkt involveret i formidling af tårnets historien. Jeg vil med tiden lægge nogle Rundetaarnprojekter op på denne hjemmeside.

Maleriet der er gengivet herover blev udstillet i Rundetaarn i efteråret 2016. Det er malet af Nils Mautits Nilsson. Læs mere om ham her. Maleriet er stort – ca 1,2×1,5 meter – og jeg vil gerne skille mig af med det.